Cutit Profesional German , 28cm
Descriere
Cutit Pentru Macelarie Germany Steel 28 Cm
Cutite pentru macelarie Germany Steel
.Designul ergonomic al mânerelor asigură o aderență confortabilă și sigură, permițându-ți să manevrezi cuțitul cu ușurință și să eviți accidentele nedorite. În plus, cuțitele sunt ușor de folosit, indiferent de nivelul de experiență în bucătărie sau macelarie.


Benificiile Produsului
Cuțitul este fabricat din oțel inoxidabil și are o lama rezistentă la coroziune, ceea ce îi conferă o durată de viață îndelungată și o performanță bună.
Mânerul ergonomic din plastic dur este conceput pentru a oferi o prindere confortabilă și antiderapantă, reducând astfel oboseala mâinilor și asigurând o utilizare sigură și precisă.
Lama este realizata din otel inoxidabil cu continut de carbon ceea ce nu permite ca acesta sa oxideze sau sa rugineasca.
Rezistenta ridicata la caldura, socuri si abraziune.
Nu există spații la ieșirea lamei din mâner, iar mânerul nu absoarbe nici grăsimea, nici murdăria.
Lama este proiectata sa pastreze o ascutire de lunga durata.
De Ce Sa Alegi Cutitele Pentru Macelarie Germany Steel?
Ce Spun Clienti Nostri?


Mod de utilizare
Aceste cuțite de dezosare sunt ideale pentru a îndepărta oasele și țesuturile din carnea de vita, pasare sau pește. Foloseste-le cu grijă, îndepărtând încet și precis orice țesut nedorit.
Instructiuni Pentru Intretinere Cutit
Pentru a păstra calitatea și performanța acestui cuțit de dezosare, iti recomandăm să-l speli manual cu apă caldă și să-l usuci bine cu un prosop moale după fiecare utilizare;
Păstreaza cuțitul într-un loc uscat și protejat împotriva umezelii;
Nu spala cutitul la masina de spalat vase. Acesta trebuie curatat doar manual, pentru a preveni tocirea lamei.
Instructiuni Pentru O Ascutire Corecta
Alege un masat de calitate sau o piatră de ascutit cu granulație potrivită;
Tine cutitul in mana, cu varful in jos si lama inclinata la un unghi de aproximativ 20 de grade fata de masat;
Tine cutitul ferm si asigura-te ca lama se potriveste perfect pe masat;
Aplica o presiune usoara pe lama si trage cutitul in sus si in jos pe masat, de la baza lamei pana la varf;
Mentine un unghi constant intre lama si masat, ascutind pe ambele parti ale lamei in acelasi timp;
Continua pana cand ai facut aproximativ 5-10 treceri pe fiecare parte a lamei.
Precautiuni de utilizare / Avertismente
Aceste cuțite sunt foarte ascuțit, așa că manevreaza-le cu grijă și atenție;
Nu lăsa cuțitele la îndemâna copiilor;
Nu utiliza aceste cuțite pentru alte scopuri decât cele pentru care este destinat, cum ar fi tăierea carnii sau a alimentelor tari.